Çaykenarı Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz olarak; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişerek topluma öncü olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerini sağlamak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar: 2014-2015 Eğitim öğretim yılında 19 öğrencimiz mezun olmuştur. Bu öğrencilerimizden 1’i Fen Lisesine, 2’si Anadolu Lisesine, 6’sı Sağlık Meslek Lisesine, 8’i Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 1’i İmam Hatip Lisesine ve 1’i de Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırmıştır. İlçedeki başarı sıramız 23 okulda 13. lüktür.(TEOGS Puan Ortalaması 298,702) 2015-2016 Eğitim öğretim yılında 17 öğrencimiz mezun olmuştur. Bu öğrencilerimizden 1’i Fen Lisesine, 4’ü Anadolu Lisesine, 3’ü Sağlık Meslek Lisesine, 1’i Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 2’si İmam Hatip Lisesine ve 4’ü de Açık Öğretim Lisesine, 2’si Çok Programlı Liseye kayıt yaptırmıştır. İlçedeki başarı sıramız 23 okulda 9. lüktür.(TEOGS Puan Ortalaması 313,072) 2016-2017 Eğitim öğretim yılında 14 öğrencimiz mezun olmuştur. Bu öğrencilerimizden 4’ü Fen Lisesine, 4’ü Anadolu Lisesine, 2’si Anadolu Sağlık Meslek Lisesine, 2’si Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 1’i İmam Hatip Lisesine ve 1’i Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptırmıştır. İlçedeki başarı sıramız 24 okulda 3. lüktür.(TEOGS Puan Ortalaması 352,309) 2017-2018 Eğitim öğretim yılında 24 öğrencimiz mezun olmuştur. Bu öğrencilerimizden 9’u Merkezi Yerleştirmeye göre sınav puanı ile bir okula yerleştirilmiştir. Bu öğrencilerimizden 4’ü Fen Lisesine, 1’i Proje İmam Hatip A. Lisesine, 4’ü Sınavla Öğrenci Alan Mesleki ve Teknik A. Lisesine, 7’si Anadolu Lisesine, 5’i Mesleki ve Teknik A. Lisesine, 3’ü İmam Hatip Lisesine kayıt yaptırmıştır. İlçedeki başarı sıramız 26 okulda 3. lüktür.(LGS Puan Ortalaması 247,46)

Saatler: DERS BAŞLAMA: 08:50 - DERS BİTİŞ : 15:20
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://caykenariortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çaykenarı Mah. Okul Cad. No 1 Seydikemer/MUĞLA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Mahallemiz, Muğla ili Seydikemer ilçesi Çaykenarı Mahallesinde bulunup , Seydikemer Antalya sahil yolu üzerindedir. Seydikemer – Eşen arasında yer alan köyümüz Fethiye’ye 40km,Seydikemer´e 18 km, Eşen’e 7 km uzaklıktadır. Köyümüzün doğusunda Eşen Çayı (Koca Çay), batısında Minare ve Kabaağaç Köyü, güneyinde Demirler ve Arifler Köyü, kuzeyinde Alaçat Köyü bulunmaktadır.

Adres - Çaykenarı Mah. Okul Cad. No 1 Seydikemer/MUĞLA

Ulaşım Karayolu ile dolmuş, otobüs veya özel araçlarla ulaşımı yıl boyu açıktır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 18 km.